Nascholing voor bedrijfsartsen: Interdisciplinaire arbeidsrevalidatie bij burn-out 14 oktober

Gepubliceerd op:
6/9/2024

Als bedrijfsarts snap je het belang van een grondige kennis over de behandelingsmogelijkheden bij burn-outs en wil je natuurlijk op de hoogte blijven. We nodigen je graag uit voor de nascholing 'Interdisciplinaire arbeidsrevalidatie bij burn-out' op 14 oktober 2024 op de locatie van Steg werkt in de Bilt. Mooi meegenomen extraatje: door deel te nemen, kun je 2 NVAB accreditatiepunten behalen.

Waarom deze nascholing volgen? Het is duidelijk dat monodisciplinaire behandelingen vaak niet voldoen, aangezien een mengeling van factoren - fysiek, mentaal én sociaal - invloed hebben op het klachtenbeeld. Dit maakt het herstelproces ingewikkeld en creëert onzekerheid en onduidelijkheid, zowel bij de medewerker als in zijn directe (werk)omgeving.

Bij Steg hanteren we een andere aanpak. Wij richten ons op herstel door de factoren die de klachten en het verzuim in stand houden te bestrijden. We bieden een kortdurend, activerend, op maat gemaakt programma aan, begeleid door een interdisciplinair werkend team. Niet alleen de werkgever, maar ook de privé-omgeving worden bij het proces betrokken om een duurzame (gedrags-)verandering en herstel van functioneren te bewerkstelligen. Vaak met een kortere verzuimduur als positief gevolg.

Lijkt deze nascholing over interdisciplinaire herstelzorg je interessant? Meld je dan direct aan. Stuur een e-mail met daarin je naam en contactgegevens naar info@stegwerkt.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.