Gratis workshop burnout voor werkgevers 10 oktober

Gepubliceerd op:
4/9/2024

Houd jij je bezig met verzuim? Dan voel je wellicht ook de landelijke stijging in burn-outs en stress-gerelateerde klachten binnen jouw organisatie. Je wilt jouw medewerkers die vastlopen natuurlijk snel en vooral goed helpen. Maar herstel van deze klachten is niet een kwestie van één gouden pil. Het draait om het aanpakken van een wirwar aan factoren op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

Als werkgever voelt je rol dan misschien beperkt, terwijl je meer zou willen doen. Niet iedereen weet dit, maar gelukkig kan je als werkgever hierin goed ondersteunen.Nieuwsgierig naar hoe je dit precies kan aanpakken? Goed nieuws, we organiseren op donderdag 10 oktober om 14:30 een gratis workshop op onze locatie in de Bilt.

Jij leert:

  • Hoe stress en burn-outklachten ontstaan
  • Wat de gevolgen hiervan zijn en de impact op de organisatie is
  • Hoe je medewerkers sneller weer in balans komen
  • Hoe jij daar als werkgever aan bij kan dragen
  • Wat dit aan tijd en kosten kan besparen voor organisaties

Onze experts Margot Hoofs, Jack van de Klundert en Dennis Voorendt vertellen je over de laatste inzichten en delen hun praktijkgerichte ervaring.Waarom zou je deze workshop volgen? Trajecten bij Steg zorgen veelal voor een kortere verzuimduur omdat de werkgever en omgeving van de medewerker actief betrokken worden. De jarenlange ervaring en inzichten uit deze trajecten delen we graag exclusief met jou in deze unieke workshop. Meld je direct aan voor de gratis en vrijblijvende workshop door een e-mail te sturen naar info@stegwerkt.nl met naam, organisatie en aantal personen.